Brownies met matcha glazuur
Deze brownies met matcha glazuur zijn zonder suiker en vegan.
Het recept voor deze heerlijke uitziende raw brownies vonden we op instagram bij Juliamichelle.health
Ingredienten:
Voor de brownies:
125 g pecannoten
30 g geraspte kokosnoot
50 g cacaopoeder
225 g medjool dadels, ontpit
1 eetlepel gesmolten kokosolie
Voor het glazuur:
1 theelepel matcha
60 g cashewnoten, een nacht geweekt
30 g kokosboter
30 ml kokosolie
30 ml kokosmelk
1 eetlepel ahornsiroop
Hoe te maken:
Plaats alle brownie-ingrediënten in een keukenmachine en zet deze net zolang aan tot je een kleverig deeg hebt. Druk dit mengsel in een met kokosolie ingevette, vierkante vorm en plaats dit in de koelkast.
Breng voor het glazuur de ingrediënten in een krachtige blender en mix dit tot een gladde en romige mix.
Giet deze mix op de brownie-basis en plaats het geheel 2-3 uur in de koelkast of tot de bovenste laag hard is. Haal uit de vorm, snijd instukken en geniet ervan.
Reacties
Wees de eerste om te reageren...